Koska Suomi voitti MM-kultaa, päätin tekaista jonkun edes hieman siihen viittaavan kakun. Suunnitelmissa oli ensin tehdä sokerimassakakku, mutta ajan puutteen vuoksi päädyin sitten ihan vain kermaiseen täytekakkuun:

 
Täytekakkupohjahan tehdään ihan vain tällä vanhalla tutulla reseptillä, tässä ohje pieneen vuokaan tulevasta kakusta (itselläni on niin suuri vuoka, että aineiden määrä oli kolmikertainen:))
3 munaa
1 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta.
 
Tarkasta vuoka. Helpointa on, mikäli käytössäsi on vuoka, jota ei tarvitse erikseen voidella.
Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi niin, että se on väriltään vaaleaa. Sekoita vehnäjauhot, perunajauhot ja leivinjauhe keskenään, ja lisää ne vaahtoon. Sekoita niin kauan, että taikina on tasaista, ja kaada taikina vuokaan. Kun uuni on lämmennyt, laita taikina uuniin, ja paista noin kymmenen minuuttia. Ennen kuin kakkua lopullisesti ottaa uunista pois, kannattaa kypsyys tarkistaa esim. coktailtikulla tms. Jos kakku on kypsä, taikinaa ei tartu tikkuun.
Jos käytössäsi on suurempi vuoka, laske aineiden määrät uudelleen. Huomioi myös, että tällöin paistoaika on pidempi, kuitenkin hieman uunista riippuen.
Kumoa kakku jäähtymään esim. leivinpaperin päälle. Jäähtymisessä menee aikaa, joten sillä välin voi aivan hyvin valmistaa käytettävät täytteet.
Jokainenhan tietää itse, mistä täytteistä pitää, mutta tässä ohje tämän kakun täytteitä varten:
Muutama banaani
Vadelmamoussea
Kolmen marjan hilloa
Kermavaahto valkoisena sekä elintarvikevärillä värjättyä
 
Murskaa banaanit pehmeiksi esim. haarukalla.
Valmista vadelmamousse. Kaupasta saa valmismoussejauheita, jotka sekoitetaan kylmään maitoon ja vatkataan valmiiksi noin kymmenessä minuutissa. Laita mousse jääkaappiin odottamaan.
Laita kulhoon kerma, lisää mielesi mukaan sokeria ja ripaus vanilliinisokeria. Vatkaa vaahtoa, kunnes se on löysähköä. Erottele nyt osa vaahdosta toiseen kulhoon, ja lisää elintarvikeväri mukaan. Mitä sinisempää vaahdosta haluaa, sitä enemmän elintarvikeväriä tulee lisätä. Vatkaa vaahdot valmiiksi (kermavaahto on valmista, kun se pysyy kulhossa sitä ylösalaisin käännettäessä), mutta varo kuitenkin vatkaamasta liikaa. Laita jääkaappiin odottamaan.
Kun kakkupohja on jäähtynyt, leikkaa se kolmeen osaan, ja kostuta ensimmäinen kerros. Lisää sen jälkeen banaanilevite, vadelmamousse sekä hillo. Lisää päälle hieman kermavaahtoa.
Kostuta toinen kerros. Lisää taas täytteet, ja laita kakun kansi paikoilleen.
”Voitele” kakku valkoisella kermalla sekä sivuilta että päällyspuolelta. Pursota sinisellä kermavaahdolla kakun kehän ympäri, ja levittele vaikkapa pikkulusikalla vaahtoa kulhosta saadaksesi haluamasi kuvion.